مرکز تامین و پخش قیسی(برگ زردالو)طبیعی اذربایجان-مرند

برای خرید با حاج مهدی هماهنگ کنید 09144936133 -فروش قیسی-مزایای قیسی -تهیه قیسی-طرز پخت مربای قیسی -صادرات قیسی

مرکز تامین و پخش قیسی(برگ زردالو)طبیعی اذربایجان-مرند

برای خرید با حاج مهدی هماهنگ کنید 09144936133 -فروش قیسی-مزایای قیسی -تهیه قیسی-طرز پخت مربای قیسی -صادرات قیسی

مربای قیسی

مربای قیسی

شنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۲، ۰۸:۵۵ ب.ظ

این قیسی های خوشمزه سوغات شهر شاهرود هست، که داداشم آورده بود. البته در کنار اون آلو و نقل مخصوص شاهرود رو هم آورده بود که واقعا خوشمزه بودن، نقلهاشون شبیه نقل ارومیه است که با چایی خیلی عالیه.

البته به قول یکی از خوانندگان وبلاگ(بسطام نیوز) زردآلو و قیسی مخصوص بسطام و روستاهای اطرافش هست و در شاهرود باغی وجود ندارد که میوه در آن باشد .




مواد لازم:

قیسی یک کیلو

شکر 750 گرم

آب سه لیوان

جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری




طرز تهیه:

قیسی ها رو بشورید. اگه قیسی هاتون خشک بودن مقداری آب روشون بریزید و نیم ساعت بگذارید بمونه تا کمی نرم بشن ولی اگه زیاد خشک نبودن نیازی به اینکار نیست.




میتونید داخل قیسی 1.4 گردو یا یک دونه بادام پوست کنده بگذارید، داخل قیسی های من هسته خودش رو شکسته و گذاشته بودند.

 شکر رو با آب مخلوط کنید و بگذارید روی شعله و جوهر لیمو رو اضافه کنید.



تا بجوش بیاد، نیاز نیست غلیظ بشه چون میخواهیم قیسی ها هم به همراه شیره پخته بشن.




آب قیسی ها رو خالی کنید و قیسی ها رو بریزید داخل شیره.




انقدر باید بجوشه تا هم قیسی ها پخته بشن و هم شیره قوام باید.

و به این شکل در بیاد وقتی شیره قوام اومد همونطور که تو عکس می بینید روی شیره حباب میزنه.




شعله رو خاموش کنید و روش دم کنی بگذارید تا مربا خنک بشه، بعد بریزید داخل شیشه و درش رو ببنید و اگه میخواهید طولانی مدت نگهداری داخل فریزر و اگه زودتر میخواهید استفاده کنید داخل یخچال نگهداری کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.