قیسی به عنوان یک محصول ثانویه میوه زردآلو یا
قیسی به صورت مرغوب و با قیمت مناسب به
فروش می رسد.
زردآلو یک میوه تابستانی می باشد که دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح
معدنی زردآلو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم،
پتاسیم، مس، روی، منگنز و کبالت. از این رو
قیسی می تواند به عنوان یک میان
وعده با خواص مغذی بالا محسوب شود. این محصول به صورت سنتی و یا دردستگاه
های خشک کن مدرنیزه تولید می گردد.
قیسی و برگه
زردآلو، به صورت کاملا بهداشتی و با
قیمت های مناسب عرضه می گردد.