دسر
قیسی مجموعه: آموزش انواع غذاها
دسر
قیسیمواد لازم:
قیسی--------200 گرم
شکر-----------یک لیوان
آب --------یک لیوان
آبلیمو --------- یک قاشق غذا خوری
خامه شیرین شده-------100 گرم
مغز پسته-------------یک قاشق غذا خوری
پودر نارگیل -----------یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:

قیسی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید.
قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، وسط هر
قیسی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید.